Yhteystiedot

Tervetuloa!

OasiSpa sijaitsee Tampereella osoitteessa Pispalan Valtatie 8, 33250 Tampere. Liiketilamme edessä on kolme ilmaista parkkipaikkaa (kaksi paikkaa ikkunoiden edessä sekä yksi aidan vieressä). Voit myös ajaa Salen takaa vasemmalle, kyseinen tie vie suoraan parkkialueelle rakennuksen taakse tai jatkamalla vielä suoraan päädyt kirkon takana olevalle parkkialueelle.

Olemme avoinna sopimuksen mukaan!

Ajanvaraukset tekijöiden suorista numeroista tai online ajanvarauksen kautta. Muut yhteydenotot info@oasispa.fi tai OasiSpa:n  vaihdenumerosta 0442976663 (emme aina pääse vastaamaan puhelimeen koska teemme hoitoja joissa haluamme olla 100% läsnä joten toivomme että otatte yhteyttä tekstiviestillä tai whatsapp viestillä mikäli emme pääse vastaamaan ehti puhelimeen, otamme heti yhteyttä kun vapaudumme).

 • Ammattilaiset palveluksessasi:

  • JONNA HAKALA / Parturi-Kampaaja, meikkitaiteilija, SKY- kosmetologi, ripsiteknikko,kynsimuotoilija puh. 0408383930, jonna@oasispa.fi
  • ELENA MANTILA / Parturi-kampaaja (kosmetologi-opiskelija) ajanvaraus toistaiseksi vaihteen sekä Jonnan numeron kautta 

            KAIKILLE TEKIJÖILLE ON MAHDOLLISTA VARATA AIKA MYÖS NETISSÄ: www.timma.fi/oasispa

            Kyselyt liittyen erikoistöihin tai ryhmävarauksiin ym : info@oasispa.fi

   

 • Yhteydenottopyyntö

  Voit jättää meille sähköpostilla yhteydenottopyynnön (info@oasispa.fi) mikäli haluat että etsimme yhdessä sinulle sopivan ajan tai palvelun. Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme. Ajanvaraukset kuitenkin hoidetaan pääsääntöisesti puhelimitse tai online ajanvarauksen kautta, näihin molempiin pääset etusivun kautta tutustumaan paremmin.

  Hiustenpidennykset, hiusten keratiinisuoristukset sekä ryhmävaraukset ainoastaan puhelimitse (ei online-varausta)! Hiustenpidennyksissä ja hiusten keratiinisuoristuksissa varattava aina ensin aika ilmaiseen konsultaatioon puhelimitse. Myös varausmaksu otetaan aina kun tilataan hiuksia pidennyksiä varten, yleensä noin 30% työnhinnasta ja tämä suoritetaan konsultaation yhteydessä ellei toisin ole sovittu.

  Peruutukset pyydämme tekemään vähintään vuorokautta ennen varattua aikaa puhelimitse suoraan kyseiselle tekijälle tai vaihteeseen 0442976663, muuten veloitamme työn hinnasta 50%.