Hemmottelevat vartalohoidot

1280px Spa Picture2

 Täydelliset spa- vartalohoidot koulutettujen tekijöiden käsissä!

 

Suklaahieronta

Valikoimamme rentouttavin hemmotteluhoito! Selälle tehdään sokerikuorinta ja laitetaan kosteuttava suklaanaamio, jonka jälkeen sinut kääritään lämpimiin hauteisiin sekä pehmeisiin peittoihin. 20min vaikutusaikana saat hidasta, täydellisen rentouttavaa päähierontaa ja naamion puhdistuksen jälkeen rentouttava klassinen hieronta koko kropalle herkullisella suklaaöljyllä. 90min hoidossa tehdään lisäksi jaloille sokerikuorinta ja jätetään kosteuttava naamio lämpimien tossujen sisään vaikuttamaan koko hoidon ajaksi. Hoidon loputtua saat heräillä rauhassa nauttien teetä sekä muutaman palan suklaata.

Turvehoito

Turve on erittäin tehokkaasti kuona-aineita poistava hoito, jos ongelmanasi on nesteiden kertyminen kehoon, selluliitti, stressi, päänsäryt tai samea iho. Turvonneet nilkat, reisien appelsiini-iho ja nesteitä keräävä lantion alue saavat myös tämän hoidon avulla kyytiä samalla kun itse rentoudut! Saatavilla puhdistavana jalkahoitona, selkähoitona sekä selluliittihoitona tarvittavalle alueelle. Selkähoidossa saat vaikutusaikana rentouttavaa päähierontaa, jalkahoidossa availlaan hellästi kireät kalvot ja selluliittihoidossa aktivoidaan lymfanesteet kunnolla liikkeelle.

Kuumakivihieronta

Ajasta riippuen valitun alueen tai koko vartalon klassinen hieronta lämpimien kivien ja hemmottelevien öljyjen kera. Tämä hoito ei jätä kylmäksi!

Klassinen vartalohoito

Kokonaisvaltainen vartalohoito jossa ensin kuivaharjataan iho päästä varpaisiin ja sen jälkeen käsitellään koko kroppa klassisella hieronnalla valitsemasi öljyn kera.

Imukuppihieronta

Vanhaan kiinalaiseen hoitomenetelmään pohjautuva kuivakuppaus rentouttaa ja puhdistaa kehoa. Imukuppeja painamalla saadaan iholle aikaan alipaine, joka imaisee pehmytkudoksen sisäänsä ja sen jälkeen kuppeja liu'utetaan öljytyllä iholla. Hoito mm. aktivoi lymfanestekiertoa, aineenvaihduntaa, kuona-aineiden ja nesteiden poistoa, auttaa lihaskireyksiin ja jännitystiloihin sekä kosmeettiseen selluliittiin. Saatavilla lisäpalveluna sekä omana hoitonaan hierontana ja selluliitin täsmäiskuna!

Kiinteyttävä ultraäänihoito

Ultraäänihoito tehdään toiveiden mukaan sitä kaipaavalle alueelle, erittäin tehokas esimerkiksi pakaroille, reisille tai lantiolle! Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja jatketaan kuorinnalla, ultraäänihoidolla, hieronnalla sekä lopuksi hoitovoide. 

Selkähoito

Selän iho saa osakseen paljon rasitusta mm. hien ja vaatteiden muodossa. Hormonit ja akne aiheuttavat tukkeumia ja tulehduksia joita kunnon puhdistuksella sekä hoidolla saadaan vähennettyä. Tässä hoidossa tehdään perusteellinen alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio sekä lopuksi laitetaan vielä kosteuttava hoitovoide. Saat mukaasi myös kunnon kotihoito- ohjeet.

Takaisin