Ripsienpidennykset

Meiltä laadukkaat ja turvalliset ripsienpidennykset

78620666 2707072252671926 6640765557039693824 o

Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat, ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 5 mm:stä 17 mm:n, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman, ripsimuotoilijamme luovat juuri sellaisen ilmeen, jonka sinä haluat. Ripset voidaan tehdä myös pelkkänä tuuhennuksena omien ripsien joukkoon, jolloin hinta on matalampi kuin normaalit uudet ripsienpidennykset. Hinta katsotaan ajan mukaan. Muutenkin meillä ripsienpidennykset hinnoiteillaan tapauskohtaisesti koska toisille menee aikaa enemmän kun toisille, riippuen huoltovälistä sekä halutusta lopputuloksesta.

Ripsienpidennysten ja tuuhennusten hinnat: huollot 35-80€ uudet ripset 80-120€, harjoittelijalla alkaen 35€.

Ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Opastamme asiakasta aina hyvin siihen miten ripsiä tulee kotona huoltaa ja hoitaa, ja mitä aineita saa käyttää ja mitä ei. Tällöin takaamme mahdollisimman hyvän pysyvyyden ripsienpidennyksille.

Ripsien pidennys menetelmällä ripsienpidennyskuitu istutetaan erityisellä liimalla yksitellen omaan ripseen. Meiltä myös volyymiripset, jossa yhteen ripseen kiinnitetään todella ohuita kuituja useampi kappale sen mukaan, kuinka tuuhea lopputulos halutaan. Kumpikaan tekniikka ei oikein tehtynä vahingoita luonnonripseä. Ripset suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti (pituus, kaarevuus ja paksuus) Normaalisti jokaisella luonnollisella ripsellä on oma kasvukäyrä, joka kestää 60 – 90 päivää. Tämän jälkeen ripsi tippuu, pitää tauon ja kierto alkaa uudelleen. Pidennykset tippuvat kasvun loputtua luonnollisen ripsen mukana pois. Jos haluat lopputuloksesta erittäin tuuheat, kiinnitetään kuitu jokaiseen ripseen. Tällöin täytyy ottaa huomioon, että omia ripsiäsi tippuu päivittäin, jolloin kyseisessä ripsessä oleva pidennys tippuu ripsen mukana.

Näitä ohjeita noudattamalla saat uudet pidennyksesi pysymään kauniina pidempään. Ammattilaisen tekemänä pidennyksesi voivat kestää jopa 2 kuukautta tai pidempään, riippuen luonnollisten ripsiesi kasvukäyrästä, sekä siitä, miten hyvin hoidat ripsiäsi. Muista, että pidennykset tippuvat luonnollisen ripsen kasvukäyrän mukaan ja jos haluat, että ripset pysyvät koko ajan tuuheina, vaativat ne huoltoa 2 – 4 viikon välein.  

Ripsimuotoilija Jonna Hakala puh 0408383930

Ripsimuotoilija Jenna Tuominen puh 0406728500

 • Vältä ensimmäisen 24h aikana

  - kastelua, suihkua ja silmien pesua, jotta liimaus kuivuu kunnolla
  - voiteiden levitystä silmänympärysiholle
  - ripsien koskettelua
  - ripsiväriä ja silmämeikkiä
  - hikiliikuntaa
  - piilolasinesteitä
  - vatsallaan nukkumista, jotta ripset eivät kääntyisi kuivuessaan väärään asentoon (ripset saa hyvin suoristettua kierreharjalla)

 • Vältä ensimmäisen 48 h aikana:

  - spa, saunaa, kuumaa höyryä, uintia
  - solariumia

  - suihkurusketus

 • Hoito-ohjeita pidennyksille:

  Jotta ripsien pidennykset pysyisivät mahdollisimman pitkään hyväkuntoisina, ripsien pidennysten kanssa tulisi välttää liiallista kuumuutta, höyryä ja hankausta. Ripsiä ei tulisi koskaan nyppiä. Ripsientaivuttimien sekä öljypohjaisten poistoaineiden käyttöä tulisi myös kokonaan välttää.

  Ripset ja silmäluomet on syytä puhdistaa päivittäin, jotta ripsesi ja ripsijuuret pysyvät terveinä ja puhtaina. Silmämeikin pesun yhteydessä kannattaa välttää käyttämästä vanua silmien lähellä, koska se saattaa takertua ripsiin (vanun sijasta voi käyttää esim puhdistustikkuja tai ripsiharjaa). Ihonhoitotuotteita käyttäessä on syytä olla varovainen, ettei aineita joudu ripsiin, koska ne usein sisältävät öljyä. Ripsien pidennyksille tarkoitettua ripsiväriä voit halutessasi käyttää ripsien pidennyksiin, mutta ripset ovat näyttävät ja kauniit ilmankin.

  Ripsien puhdistus onnistuu hyvin esimerkiksi Denova Pro sarjan micellar puhdistusvedellä tai Max2 protein removing cleansing pads (saatavana Beauty Parkista). Puhdistuksella on myös iso merkitys pidennysten pysyvyyden kannalta.

  Ripsien pidennykset pysyvät pitkään kauniina, kun pidät ripsistäsi hyvää huolta. Ripsiä tulisi harjata kevyesti päivittäin ripsiharjalla, jonka saat mukaasi ripsiteknikoltasi. Harjaamisella saat ripsesi pysymään järjestyksessä ja siistin näköisinä.

  Jotta ripsesi pysyisivät jatkuvasti hyväkuntosina, on hyvä myös muistaa, että ripsiä tulisi huoltaa säännöllisesti 2-4 viikon välein. Huoltoväli on hyvin yksilöllinen ja vaihtelee paljonkin, joten alussa kannattaa katsoa hieman tilannetta esimerkiksi noin 2 viikon sisällä ensimmäisestä laitosta.

  Tässä vielä muutama muu ihana tuote pidennysten hoitoa ja huolenpitoa ajatellen MAX2 sarjasta (Kaikki nämä saatavana Beauty Parkista):

  KuvaKosteuttava silmämeikin ja öljyn poistava puhdistuslappu. Paketissa 75kpl.

  KuvaSuosituin Max2 kotihoitotuote on ehdottomasti Protective coating sealant-suojapinnoite! Suojapinnoite suojaa tehokkaasti ripsipidennyksen liitoskohtaa lialta ja kosteudelta pidentäen liimasidoksen pysyvyyttä. Se myöskin aktivoi karvatupen verenkiertoa ja sitä kautta sen ravinnonsaantia aktivoiden oman ripsen
  kasvua. Max2 suojapinnoite on kehiteltyensisijaisesti ripsipidennyksiä silmälläpitäen.

  KuvaMax2 Special mascara gold on ripsiväri, johon rakastutaan!

  Se kestää itkut ja naurut, saunat ja suihkut sekä Suomen kosteat kelit. Max2 ripsiväri poistetaan lämpimällä vedellä liottaen. Tämän jälkeen herkän silmänympärysihon puhdistus viimeistellään Max2 proteiininpoistolapuilla. Kehitelty ensisijaisesti ripsipidennyksiä silmällä pitäen, mutta soveltuu myös omalle ripselle.

  KuvaSuosittu Max2 Tonic essence gold on ravitseva tuote kiihdyttämään omien ripsien kasvua.

  Kuva  Max2 Very berry eyeliner-rajausväri kestää arjen ja juhlan menoissa! Silti se poistetaan lämpimällä vedellä ja puhdistus viimeistellään Max2 proteiininpoistolapuilla.

 • Ripsimuotoilijamme :

  Lisätiedot ja yhteydenotot:

  Ripsimuotoilija Jonna Hakala, puh 0408383930


Takaisin