Parturi-kampaamo

Tervetuloa rautaisten ammattilaisten palveltavaksi!

OasiSpa:n parturi-kampaamossa saat yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua aina kotihoito-opastukseen saakka. Tekijämme kouluttautuvat säännöllisesti jotta pysymme ajan hermoilla ja hallitsemme uusimmat trendit sekä tekniikat, unohtamatta klassisia perustekniikoita. Käytämme vain laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita sisältäviä tuotteita ja kuuntelemme toiveesti tarkasti. Saatavilla on myös allergiaystävälliset Sim Sensitiven tuotteet, jotka käyvät herkemmillekin asiakkaille.

 • Käytämme Sim sensitiven ja Goldwellin tuotteita hiusten väri- ja kihartamiskäsittelyssä. Värikäsittely tekee hiuksistasi terveet ja kiiltävät, laadukkaat aineet takaavat varman ja pitkän värin keston. Kotihoitoon on meillä saatavilla sekä KMS että Sim Sensitiven DS- sarjan tuotteita.
 •  Meiltä saatavana myös hiusten keratiinisuoristuskäsittely Alfaparf Lisse Design-tuotteilla. Tuotteet sisältävät kera-kollageenia ja amazonin babassu- öljyä joka pehmentää, siloittaa ja suoristaa hiusta. Keratiinisuoristukseen halutessasi varaa aika  konsultaatioon puhelimitse. Ei online ajanvarausta.
 • Hiustenpidennyksissä käytämme Simply Naturalia, joka soveltuu hyvin myös suomalaiselle hennolle hiukselle. Tarjolla teippi- ja sinettipidennys sekä uutuutena magopidennykset. Pidennyksissä aina varattava ensin konsultaatio aika puhelimitse (ei online ajanvarausta). Otamme myös varausmaksun aina etukäteen hiustenpidennyksissä (noin 30% työn hinnasta ellei toisin sovita).

                                                                 53892573 2215345318511291 2502016104314961920 o

 • SensiDo SIMPLEX BONDER HOITO

  "Break rules not hair"

   

  Hajusteeton ja vegaaninen SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisenkäsittelyn aikana. SensiDO Simplex Bonder on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille.

  Uusi innovatiivinen teknologia suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneet sidokset ennennäkemättömällä tavalla vahvistaen samalla hiusta. Parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta. SensiDO Simplex Bonderin avulla elvytät myös kaikkein huonokuntoisemmatkin hiuksen kauniin kiitäviksi ja hoidetun näköiseksi. Tuotteen toimivuus perustuu hiusten yhtäaikaiseen suojaamiseen, korjaamiseen ja vahvistamiseen.

  Käsittelyn yhteydessä 15-25€

   2018a simplex bonder fiilis

Takaisin