LPG

LPG-HOITO

LPG-terapia on Ranskassa  1986 vuonna kehitetty hierontamenetelmä, jossa kudoksia muokataan motorisoitujen rullien ja alipaineen (imun) avulla. Laite valmistettiin alun perin palovammojen hoitoon.  LPG on luonnollinen ja turvallinen hoitomenetelmä jolla vaikutetaan pehmytkudoksiin, aineenvaihduntaan, hormonitoimintaan ja hermostoon.

LPG-hoito on tutkitusti toimiva hoitomuoto, sopien käytettäväksi mm. kehon erilaisten jännitystilojen hoitoon ja tuoreidenkin urheiluvammojen ensi- ja jälkihoidossa. Lisäksi LPG:llä voidaan hoitaa kosmeettisia ongelmia, kuten arpia tai rasva- ja selluliittikudosta. LPG-hoidoilla voidaan myös hoitaa ja kiinteyttää kasvojen ihoaluetta.

LPG:n käyttö jaetaan kolmeen osa-alueeseen asiakkaan ongelmasta riippuen: 

1. Terapeuttiset LPG-hoidot:

LPG TISSULAR THERAPY

Hoito perustuu Mecanical transduction (mekaaninen siirtyminen) ilmiöön. Hoidolla on paikallinen ja pinnallinen vaikutus, mutta myös syvä ja laaja. Hoidon vaikutuksia ovat veren- ja nestekierron vilkastuminen, jolloin aineenvaihdunta paranee ja kuona-aineet poistuvat. Turvotus vähenee, tulehdus ja kipu lievittyvät. Sidekudos venyy jolloin arpikudos pehmenee ja siitä tulee kestävä. LPG Tissular Terapia- hoidolla on kudoksellinen, aineenvaihdunnallinen, hormonaalinen ja hermostollinen vaikutus.

LPG-hoito tehoaa laskimoiden vajaatoimintaan, jopa iholle ilmestyneisiin suonikohjuihin. Vähentää jalkojen ja nilkkojen turvotusta. Nesteiden kierron kiihtyessä laskimoissa ja lymfaattisessa järjestelmässä iho tulee kimmoisammaksi, kipu vähenee asteittain ja jalkojen turvotus vähenee. Vaikutukset kestävät usein hyvinkin kauan.

Rintasyöpään saatu sädehoito ja leikkaukset aiheuttavat arpikudosta estäen nesteiden normaalin kulun. Yläraaja turpoaa nopeasti, iho paksunee, kädestä tulee raskas ja sen liikuttaminen on vaikeaa. LPG-hoito stimuloi lymfaattista järjestelmää, sidekudoksiset arvet häviävät, seurauksena käden turvotus vähenee asteittain, (Pillerin tutkimus).

LPG-hoidon avulla voidaan hoitaa arpikudoksia, jopa 20 vuotta vanhaan arpikudokseen voidaan vaikuttaa. Erilaisia turvotustiloja esim. leikkausten jälkeen, rintasyövän jälkeinen lymfaödeema, tulehduksen aiheuttama turvotus, alaraajaturvotus, rasvaimun jälkeinen turvotus käsitellään laitteella.

Kireiden lihasten elastisuus palautuu. Kipu lievittyy ja nivelliikkuvuus paranee. Sopii tulehdus-/ kiputiloihin esim. tenniskyynärpään, jänteiden tulehdusten, limapussin tulehdusten yms. hoitoon. Fibromyalgia-kivut ja jäykkyys helpottuvat. LPG- terapia mahdollistaa nopean kuntoutumisen ja on miellyttävän tuntuista.

 

2. Sporttihoidot:

LPG Sport hoitojen avulla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä, lihakset saavat lisää elastisuutta ja rentoutta. LPG Sport alipainehierontaa käytetään 30 min puolihierontaan ja 50-60 min kokohierontaan. Suorituksen jälkeen palautuminen saadaan nopeutumaan jopa 30% ja näin ennaltaehkäistään DOMS oireita. Pystyt harjoittelemaan enemmän ja turvallisemmin, kun kehosi on levännyt.

Urheiluvamman paraneminen nopeutuu huomattavasti, kun paikallishoito vamma- alueelle aloitetaan mahdollisimman nopeasti vamman syntymisen jälkeen. Turvotus vähenee, kipu lievittyy ja arpikudoksen syntymistä ehkäistään.  LPG hoitoa käytetään myös valmistavana hoitona ennen suoritusta, esim. vanhalle arpikudosalueelle muutaman minuutin hoito ennen suoritusta valmistaa lihaksia ja ennaltaehkäisee uuden vamman syntyä. LPG hoitoja käyttävät MM-tason urheilijat eripuolilla maailmaa.

  LPG-hoito (Cellu M6 KMI)

- hoitaa lihaskipuja, jotka ilmaantuvat useita päiviä rasituksen jälkeen

- vähentää lihasten jäykkyyttä, joka voi olla seurauksena liikunnasta ja nivelongelmista

- lämmittää lihakset ennen liikuntasuoritusta

- palauttaa lihakset liikuntasuorituksen jälkeen

- nopeuttaa revähtäneen, krampanneen ja myös muulla tavoin vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen näin arpikudoksen syntymistä

 

3. Esteettiset hoidot:

Lipomassagen ROLL´in tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasolussa olevaa Beta- reseptoria. Tämä uusi LPG hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.

Aktivoimalla rasvasolun B reseptoreita vaikutetaan rasva- aineenvaihduntaan. Uuden menetelmän tarkoitus on aktivoida rasvasoluja entistä tehokkaammin. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa 6 hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. Hoidolla on tutkitusti ANTI-AGE EFFECT.

Lipomassagen avulla asiakas hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea sopusuhtainen vartalo, (miehellä lihakset tulevat paremmin näkyviin). Hoitoa suositellaan 2-3 kertaa viikossa, 10-15 kerran sarja. Ylläpitohoidot 1-2 kertaa kuussa. Sarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostaa hoitotuloksia. Lipomassage on kivuton, riskitön ja luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle.

Kasvojen alueen anti-age hoidossa urteet pehmenevät, rypyt silottuvat ja iho virkistyy. Hoidolla vaikutetaan kasvojen alueen soluihin niitä uudistavasti ja solujen kollageenin tuotantoa tehostavasti. Nestekierto kasvoilla vilkastuu ja esim. ”silmäpussit” pienentyvät. Iho kirkastuuu ja väri tasoittuu. Myös huulien täyteläisyyttä pystytään parantamaan ilman kemikaaleja tai injektiota. Myös kasvojen arvet pystyy hoitamaan LPG:n avulla. Hoitotulokset näkyvät kasvoilla välittömästi. Kohottava vaikutus näkyy heti ja iho hehkuu. Jokainen hoitokerta lisää tuloksia, madaltaa juonteita, uudelleenmuotoilee kasvonpiirteitä ja kirkastaa ihoa.

 110000192611

LPG hinnasto OasiSpa:

LPG-hoito vartalolle 30-75min 40-95€

LPG-hoito kasvoille 15-45min 25-50€

Sarjahoidot: kysy hintaa!

Takaisin