Rakenne- ja geelikynnet

Kynsissä sinua palvelee koulutettu kynsiteknikko Nita, joka taikoo sinulle toivomasi kynnet luonnollisista geelilakkauksista täysin koristeltuihin rakennekynsiin tai hoitaa luonnonkynnet kuntoon IBX-hoidolla. Edes taivas ei ole rajana! Suunnittelemme ja teemme juuri sinulle sopivat kynnet.

kynsiae

Rakennekynsiin käytössämme on Artistic Putty- polygeeli, Nailchemy Aurora- acrylgel sekä Artistic Rock Hard- geeli. Rakennekynnet tehdään muotin avulla ilman tippejä tai liimoja. Jatkeet

tuntuvat aivan kuin omilta kynsiltä! Keskimääräinen huoltoväli on 3-4 viikkoa mutta vaihtelee kynnen kasvun mukaan. Kynsille annetaan viikon takuu!

Uudet rakennekynnet 85€, huolto alk. 65€

 

Jos et voi tai et halua pitää pitkiä rakennekynsiä mutta kaipaat kunnon vahvistusta omille kynsille, on oman kynnen geelaus täydellinen ratkaisu.

Luonnonkynnelle tarkoitetulla, joustavalla geelillä saadaan aikaan ohut, joustava mutta vahva suojakerros, jonka alla kynnet voivat rauhassa kasvaa ilman

pelkoa liuskottumisesta tai katkeilusta. Geeli voidaan jättää värittömäksi jolloin voit lakata omia kynsiä tai laittaa päälle geelilakkauksen sekä koristeet.

Luonnonkynnen vahvistus geelillä 55€, huolto 50€

 

Lisäksi voit saada huolettomat, 3-4 viikkoa virheettömät geelilakkaukset!  

Artistic- ja Nailchemy- geelilakoilla kynnet pysyvät hyvinä 3-4 viikkoa eli juuri suositellun huoltoajan! Geelilakkauksiin, kuten myös oman kynnen geelauksiin sekä rakennekynsiin,

voimme tehdä mitä vain koristeita, ranskalaisista lakkauksista ombré- häivytyksiin, Swarowski- kristalleista tarkkoihin käsinmaalattuihin erikoiskoristeluihin!

Geelilakkaus alk. 45€, huolto 55€

 

Uutuus!

Shellac-kestolakkaus on edistyksellinen tapa lakata kynnet joko ranskalaisella kärjellä tai koko kynnen värillä!

Shellac-lakkaus pysyy kynsilläsi 2-3 viikkoa täydellisenä, upean kiiltävänä. Shellac kuivuu UV-valon avulla, jolloin se ei tarvitse kuivumisaikaa. Lakkaus on todella ystävällinen luonnonkynnelle, sillä kynttä ei viilata tai karhenneta missään vaiheessa. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnollisesta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle. Shellac-kestolakkaus on äärimmäisen helppo poistaa lakan alle asennettavan ohuen kalvon ansioista. Asiakas voi helposti irroittaa lakkaukset itse kotona.

Shellac kestolakkaus 40€

does shellac damage nails

 

IBX-system

Jos olet yksi heistä jotka eivät voi työnsä takia kynsiä ottaa tai kyntesi ovat huonokuntoiset, liuskoittuvat tai katkeilevat, tämä on sinulle!

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita.

Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi

luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdollisilta rasituksilta. Neste imeytyy kynnen sisään

eikä sen päälle jää kerrosta.

 

IBX liuskoittuneiden ja lohkeilevien kynsien hoito (sis. minimanikyyrin) 25€

IBX ylläpitohoito 20€

IBX muiden kynsipalvelujen yhteydessä 10€

ibx3

Nita Avalos, kynsiteknikko: Rakennekynnet, oman kynnen vahvistus, geelilakkaus sekä IBX-system puh. 0449872484

Jonna Hakala, kosmetologi: Shellac kestolakkaus puh. 0408383930

 

Takaisin