Rakenne- ja geelikynnet

Kynsissä sinua palvelee koulutetut kynsiteknikkomme jotka taikovat sinulle toivomasi kynnet luonnollisista geelilakkauksista pitkiin rakennekynsiin. Suunnittelemme ja teemme juuri sinulle sopivat kynnet.

 

Rakennekynnet tehdään muotin avulla ilman tippejä tai liimoja. Jatkeet

tuntuvat aivan kuin omilta kynsiltä! Keskimääräinen huoltoväli on 3-4 viikkoa mutta vaihtelee kynnen kasvun mukaan. Kynsille annetaan viikon takuu!

Norm. hinnat uudet rakennekynnet 75€, huolto alk. 65€

 

Jos et voi tai et halua pitää pitkiä rakennekynsiä mutta kaipaat kunnon vahvistusta omille kynsille, on oman kynnen geelaus täydellinen ratkaisu.

Luonnonkynnelle tarkoitetulla, joustavalla geelillä saadaan aikaan ohut, joustava mutta vahva suojakerros, jonka alla kynnet voivat rauhassa kasvaa ilman

pelkoa liuskottumisesta tai katkeilusta. Geeli voidaan jättää värittömäksi jolloin voit lakata omia kynsiä tai laittaa päälle geelilakkauksen sekä koristeet.

Luonnonkynnen vahvistus geelillä 50€, huolto 50€

 

Lisäksi voit saada huolettomat, 3-4 viikkoa virheettömät geelilakkaukset!  

Ralac geelilakoilla kynnet pysyvät hyvinä 3-4 viikkoa eli juuri suositellun huoltoajan! Geelilakkauksiin, kuten myös oman kynnen geelauksiin sekä rakennekynsiin,

voimme tehdä mitä vain koristeita, ranskalaisista lakkauksista ombré- häivytyksiin, Swarowski- kristalleista tarkkoihin käsinmaalattuihin erikoiskoristeluihin!

Geelilakkaus alk. 45€, huolto 55€

 

Uutuus!

Shellac-kestolakkaus on edistyksellinen tapa lakata kynnet joko ranskalaisella kärjellä tai koko kynnen värillä!

Shellac-lakkaus pysyy kynsilläsi 2-3 viikkoa täydellisenä, upean kiiltävänä. Shellac kuivuu UV-valon avulla, jolloin se ei tarvitse kuivumisaikaa. Lakkaus on todella ystävällinen luonnonkynnelle, sillä kynttä ei viilata tai karhenneta missään vaiheessa. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnollisesta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle. Shellac-kestolakkaus on äärimmäisen helppo poistaa lakan alle asennettavan ohuen kalvon ansioista. Asiakas voi helposti irroittaa lakkaukset itse kotona.

Shellac kestolakkaus 40€

does shellac damage nails

 

 

Jenna Tuominen kynsimuotoilija (geeli ja polygel) puh 0406728500

Jonna Hakala kynsimuotoilija: (Polygel ja Shellac kestolakkaus) puh. 0408383930

 

Takaisin