Yhteystiedot

Tervetuloa!

OasiSpa sijaitsee Tampereella osoitteessa Pispalan Valtatie 8, 33250 Tampere. Liiketilamme edessä on kolme ilmaista parkkipaikkaa (kaksi paikkaa ikkunoiden edessä sekä yksi aidan vieressä). Voit myös ajaa Salen takaa vasemmalle, kyseinen tie vie suoraan parkkialueelle rakennuksen taakse tai jatkamalla vielä suoraan päädyt kirkon takana olevalle parkkialueelle.

Olemme avoinna sopimuksen mukaan!

Ajanvaraukset tekijöiden suorista numeroista tai online ajanvarauksen kautta. Muut yhteydenotot info@oasispa.fi tai OasiSpa:n  vaihdenumerosta 0442976663

HUOM! emme aina pääse vastaamaan puhelimeen koska teemme hoitoja joissa haluamme olla 100% läsnä joten toivomme että otatte yhteyttä tekstiviestillä tai whatsapp viestillä mikäli emme pääse vastaamaan ehti puhelimeen, otamme heti yhteyttä kun vapaudumme.

 • Ammattilaiset palveluksessasi:

  • JONNA HAKALA / Parturi-Kampaaja, meikkitaiteilija, SKY- kosmetologi, ripsiteknikko suora puh. 0408383930 (parhaiten tavoitat viestillä txt/whatsapp, jonna@oasispa.fi
  • EMMI TOIVOLA / Hieroja suora puh 0400519769 (vain viestit txt/whatsapp), emmi@oasispa.fi
  • LAURA HURME /Meikkaaja, maskeeraaja, parturi-kampasja, puvustaja suora puh 050 4943774 laura@laurahurme.com
  • SANNA HIETALA/Kosmetologi oasispa vaihde 0442976663 tai sposti: sanna@oasispa.fi

   

            KAIKILLE TEKIJÖILLE ON MAHDOLLISTA VARATA AIKA MYÖS NETISSÄ: www.booksalon.fi/oasispa

            Kyselyt liittyen erikoistöihin tai ryhmävarauksiin ym : info@oasispa.fi 

   

 • Yhteydenottopyyntö

  Voit jättää meille sähköpostilla yhteydenottopyynnön (info@oasispa.fi) mikäli haluat että etsimme yhdessä sinulle sopivan ajan tai palvelun. Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme. Ajanvaraukset kuitenkin hoidetaan pääsääntöisesti puhelimitse tai online ajanvarauksen kautta, näihin molempiin pääset etusivun kautta tutustumaan paremmin.

  Hiustenpidennykset, hiusten keratiinisuoristukset sekä ryhmävaraukset ainoastaan puhelimitse (ei online-varausta)! Hiustenpidennyksissä ja hiusten keratiinisuoristuksissa varattava aina ensin aika ilmaiseen konsultaatioon puhelimitse. Myös varausmaksu otetaan aina kun tilataan hiuksia pidennyksiä varten, yleensä noin 30% työnhinnasta ja tämä suoritetaan konsultaation yhteydessä ellei toisin ole sovittu.

  Peruutukset pyydämme tekemään vähintään vuorokautta ennen varattua aikaa puhelimitse suoraan kyseiselle tekijälle tai vaihteeseen 0442976663, muuten veloitamme työn hinnasta 50 prosenttia( jos aikaa ei peruta vrk sisällä) ja kokonaan perumatta jätetystä ajasta veloitamme 100 prosenttia työn hinnasta.